999. Logo BG zonder achtergrond

  Advies I Training I Coaching

Disclaimer

BG consulting besteedt veel aandacht aan de informatie op deze website. Desondanks kunnen wij niet garanderen dat deze informatie volledig en correct is. Dit geldt ook voor alle informatie die via links, direct of indirect, aan deze website zijn gekoppeld. BG consulting behoudt zich op ieder moment het recht voor veranderingen door te voeren of aanvullingen te doen op de informatie zonder mededeling vooraf.

Door het gebruik van deze site ontstaat nooit een contractuele verbintenis met BG consulting of komt deze tot stand. BG consulting neemt afstand van alle wettelijke aansprakelijkheid die voortkomt uit het gebruik van de informatie en geeft geen garantie met betrekking tot de nauwkeurigheid en juistheid van de informatie. BG consulting garandeert niet dat toegang tot de website ononderbroken zal zijn.

BG consulting houdt zich niet verantwoordelijk voor bijzondere, incidentele of zwaarwegende schade, inclusief ontbreken van toegankelijkheid, verlies van data en omzetverlies, als gevolg van het gebruik van informatie die beschikbaar is op deze website.

              BG consulting   : :   A   Le Havre 11 . 5627 ST . Eindhoven   : :   E   info@bgconsulting.nl    : :   T   040 292 72 11