999. Logo BG zonder achtergrond

  Advies I Training I Coaching

< terug

Sociaal veilig ontwerpen en inrichten van de werklocatie (CPTED)

BG consulting adviseert, leidt op en audit op het terrein van sociaal veilig ontwerpen en inrichten van publieke en private locaties, ruimten en werkplekken. Het doel hiervan is het voorkomen van criminaliteit, agressie en ongewenst gedrag.

Stelt u zich wel eens de volgende vragen: Hoe zorg ik ervoor dat burgers zich veilig voelen in de publieke ruimte? Hoe bescherm ik mijn medewerkers tegen agressie van burgers, klanten, cliënten of patiënten? Hoe bescherm ik ons pand tegen inbraak en criminaliteit? Vraagt u zich hierbij af of hekken, camera’s en alarmknoppen de enige oplossing zijn? Zoekt u een bruikbaar en praktisch advies? Wij geven u antwoord in de vorm van ontwerp- en inrichtingsadvies, opleidingsactiviteiten en het auditen van uw bestaande locatie.

Wilt u een deskundig advies over het ontwerp of de inrichting van uw werklocatie in relatie tot sociale veiligheid? Neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening gericht op sociaal veilig ontwerpen, ga dan naar onze website www.svo.bgconsulting.nl

Een positieve veiligheidsbeleving in het werk staat aan de basis van alle competentieontwikkeling.

              BG consulting   : :   A   Le Havre 11 . 5627 ST . Eindhoven   : :   E   info@bgconsulting.nl    : :   T   040 292 72 11